Takk og farvel, VGB.

I så mange desperate stunder har VGB vært en plattform for ustrukturerte tanker og et overveldende mørke. Men det har også vært en plass for meg og dele glede og kjærlighet.

Men nå må jeg dele meg selv med mitt virkelige liv, og la de som står meg nært få høre mine bitre ord, mine vonde ord, mine gode ord og mine ord fylt av kjærlighet.
Det har vært fint så lenge det varte, men nå er det på tide å gi de jeg elsker tankene og følelsene mine. Det har vært altfor lett å dele det med ukjente, og så altfor vanskelig å dele det med de kjente. Men bloggen har vært nødvendig lenge, som en ventil jeg har kunnet lette på trykket når det har blitt for stort.  Og i tillegg har man “møtt” fine mennesker, som undertegnende har blitt så glad i – som Neugierig!

Vel, farvel og på gjensyn.
Kanskje man leses igjen en gang. Kanskje ikke.

Frøken K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: 1

Both comments and pings are currently closed.

7 kommentarer on “Takk og farvel, VGB.”

 1. frost Sier:

  asså, dette fungerer ikke for meg. Dine ord er som balsam for sjelen min :) Du må aldri slutte å
  skrive knuts!

  Du kan gi begge veier, både til folk og til blogg :)

  Frøken K: Hehe, du har helt rett.. Men akkurat sånn det har vært nå, så har jeg ikke klart begge deler. Kanskje jeg kommer tilbake etterhvert :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. MT Sier:

  Lukke til på vegen din vidare.Du har ei stemme,fortsett å skriv om enn for deg sjølv. marieklem

  Frøken K: Tusen takk for det! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Neugierig Sier:

  Hei Knuts! Trist, men helt riktig og fullt forståelig. Selv ligger jeg på sykehus med kreft, derfor har jeg ikke akkurat vært online på en stund. Tror det går bra til slutt, men har akkurat begynt kampen, så vi får se. Hvis du vinner din, skal jeg vinne min. :-) Tusen takk for fine ord, jeg ble glad i deg også. Ha det herlig, snart er det sommer. :-)

  Frøken K:
  … Så forferdelig trist å høre.. Nå ble jeg lei meg.. Tenker masse på deg, og håper og tror du vil vinne kampen! Det MÅ du!! Jeg lar bloggen stå, sånn at du kanskje kan gi et livstegn når du føler for det.. For jeg vil gjerne vite at det går bra med deg! Ord blir fattige i slike stunder, så jeg kan ikke si annet enn lykke til og at jeg inderlig håepr jeg hører fra deg.. Ha det bra, Neugierig!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Neugierig Sier:

  Takk for dine fine ord, Knuts. Men du må først og fremst tenke på deg selv. Først når du er 100 % i vater kan du begynne å bry deg om andre. Litt rart, men det er sant. Hyggelig at du kan la bloggen stå, for da vil jeg gi livstegn fra meg når jeg kan.

  Har følt meg dårlig i et år, jeg har en kronisk tarmsykdom som gjør at jeg forsåvidt er syk hele tiden. Men den siste tiden og særlig det siste året har jeg blitt verre og verre. Har gått til sykehus for prøver og greier, men de har somlet noe helt ubegripelig. Til slutt nå måtte jeg legge meg selv inn, for jeg var så slapp. Og da begynte endelig ballen å rulle. Fikk diagnosen for under en uke siden, så det er nå kampen begynner. Har operert 3 ganger bare i mars, så det er en redusert Neugierig som knatrer avgårde på tastaturet. Om to uker har vi kanskje en baby til i hus, så jeg har jo ikke tid til å være syk. :-)

  Men igjen, håper du klarer å ta vare på deg selv og at du ser fremgang. Vi snakkes.

  Frøken K: Jeg håper så inderlig det går bra med deg! For min del prøver jeg hardt å ta vare på meg selv, men kampen for å bygge opp en omtrent ikke-eksisterende selvfølelse var verre og hardere enn jeg trodde..

  Har du fått babyen din nå da? :) Alt vel?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Happiness_lykke_liv Sier:

  Takk for fine leseropplevelser her inne! :) Du er utrolig flink til å skrive og jeg kommer til å savne deg.. Jeg håper du får orden på ting og tar vare på deg selv – men også lar andre slippe inn og få lov til å bry seg om deg.

  Klem

  Frøken K: Gammel vane, vond og vende.. Kanskje jeg trøkker noen ord her likevel. Merker at jeg savner måten bloggen fikk meg til å strukturere tankene mine, selv om det kanskje så ustrukturert ut, hehe. Tusen takk for fine ord, de varmer mer enn du skulle tro.. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Renate-Spinate Sier:

  Det er mange som drar frøken K, og vi har alle våre grunner. Nå er det lenge siden jeg både har kommentert flittig hos deg og andre, og blogget skikkelig. (derfor drar jeg meg opp med roten og flytter. prøver på nytt et annet sted ;) )

  Lykke til videre, og kanskje vi blogges en annen gang, et annet sted :)

  Frøken K: Ja, det er så sant, så sant.. Vurderte et øyeblikk å skifte plattform, men vgb står mitt hjerte nærmest :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Toffee Sier:

  Åh, jeg håper virkelig at du begynner å skrive igjen! Jeg har hatt en laang pause, men kjente at jeg savnet det nå :)

  Frøken K: Jeg også! Spesielt måten bloggen gav meg mer struktur på alle følelser, tanker og kaos. Hadde aldri trodd en blogg skulle bidra til noe sånn.. :) Jeg har forøvrig kikket innom bloggen din – og er veldig glad du har fortsatt! Ser ut som jeg kanskje legger igjen noen av ordene mine igjen, likevel..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00